Online verzekerd van succes

ABOUT

Voor deze verzekeraar ben ik binnen het marketing team hoofd­verantwoordelijke voor het design van de website.

Hierbij verzorg ik de wireframes, mockups, alsmede de prototypes om te testen welke layouts het beste voor de gebruikers werken. Samen met de ontwikkelaars schakel ik om de ontwerpen zo goed mogelijk te vertalen naar de daadwerkelijke website.

Aanvullend hierop op ondersteun ik de collega’s met het vullen en onderhouden van de website. Ik ben betrokken bij de keuzes van de foto’s die gebruikt worden bij de producten en ontwerp de icoontjes die horen bij de UBR’s.

Maatwerk

Van de eerste mockups, tot en met werkende prototypes. Het is allemaal aan bod gekomen. Voor alle design gerelateerde aspecten heb ik binnen dit project werk geleverd tot en met de icoontjes aan toe.

Design systeem

Alle bestaande pagina’s zijn geanalyseerd en vertaald naar pagina types en secties. Hierdoor kon alles heel efficiënt opnieuw ontworpen en ontwikkeld worden. Nu is de website door de modulaire opbouw erg eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden.

Het resultaat

Een zeer flexibel inzetbare website waarbij SEO en design samenkomen en er voor zorgen dat de website steeds beter presteert. Kortom een website waarbij de verzekeraar verzekerd is van online succes.

Future proof

De verbeteringen die zijn doorgevoerd zorgen ervoor dat de consument direct profiteert van een website die nog eenvoudiger is in gebruik en daarbij nog sneller, overzichtelijker en toegankelijker is geworden.

Related